4 Comments

  1. De boze groen vinger voor Jan modaal maar klopt als een bus weeral … politiekers (veel te weinig van groene makelij) droppen weer de postbus vol met flyers dezer dagen … in volle fierheid en ornaat (steekpenningzuchtige, lege narcisten zijn het) vertellen ze wat er allemaal gerealiseerd werd door hun partij (stukje van monstercoalities die hun zin doen) … in de eigen nabijheid toont menig foto hoe de straten toch wel allemaal zijn heraangelegd … in werkelijkheid wordt mijn naaste omgeving een betonzee met hier en daar plaats voor een (uitheemse) boom in een perkje … schaamvegetatie … ook de rioleringen van de straat zelf werden vernieuwd; voor de aansluitingen tot in de woonst mocht de burger zelf instaan vanwege te duur… meer dan een jaar heeft de boel opengelegen … middenstand weeral wat uitgedund … heel wat van die aansluitingen zijn idd weggespoel en of verzakt met als gevolg dat bewoners met een draaikolk van pis en kak zitten als er wordt doorgespoeld … SOS piet mag met de strontlepel komen…. een gevarendriehoek wordt op de verzakking geplaatst … je moet er maanden omheen met de wagen tot de verzakking is opgevuld… ook zie je geregeld de oranje camionette van ‘t stad op de stoep staan … daags nadien een hoopje vuil, zwart rioolzand en een kramikkelig heraangelegde stoep … aannemer wordt aangesproken lees je dan … heeft zijn werk niet goed gedaan … schijt allemaal omhoog ja!

  2. Sofie

    Vorig jaar een reuze regenput gestoken en de lozingspijp tussen wasmachine, douche en beek omgeleid naar de straatriolering. De vraag is natuurlijk of die straatriolering al dan niet uitmondt in diezelfde beek? Een analyse van de beekfauna gaf in elk geval aan dat er nog héle vieze dingen in terechtkomen. Mijn kinderen zullen dus de eerste jaren nog geen stekelbaarsjes moeten vangen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *