One Comment

  1. M’n persoonlijke top 3: die Banded general compo, dat kikvorsperspectief bij die Nine-spotted moth alsook die relmuis in uw tent. Mooi man! En die pure, diepe kleuren bij heel wat van die shots: da’s NIKON. Na wat recent functioneel gemail met Oost-Europa, begrijp ik dan weer niet goed waarom jullie Slovenië en Kroatië en niet Roemenië aandoen voor de grote carnivoren. Sowieso is juli overal een te mijden maand voor beren. Juni is top in Transylvanië alsook de late zomer en het vroege voorjaar. Niet dat we ervaring hebben daar hoor, kreeg gewoon zotte foto’s door. Pristinity heet dat. Zelf enkel vuilbakberen in Brasov. Weeral 13 jaar geleden. Gezodiak nadien doorheen de Donaudelta van een andere level. En m’n personal favorites zijn sowieso de osos van Asturias. We zitten er in augustus voor de zesde opéénvolgende zomer met eigen fotomateriaal. Si, claro! Gr KEJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *